Mail: biuro@sektor3.szczecin.pl   Telefon: 91-350-82-99

Stanowisko Sektor 3 w sprawie udostępniania pomieszczeń

W imieniu Szczecińskiego Centrum Wspierania Organizacji Pozarządowych Sektor 3 chcielibyśmy poinformować, że Sektor3 nie wspiera i nie udostępnia sal komitetom wyborczym startującym w wyborach samorządowych w roku 2014.

Szczecińskie Centrum Wspierania Organizacji Pozarządowych Sektor3 jest miejscem apolitycznym i nie staje po żadnej ze stron kandydujących osób czy komitetów. Celem Szczecińskiego Centrum Wspierania Organizacji Pozarządowych Sektor3 jest wspieranie organizacji pozarządowych poprzez oferowanie im wsparcia merytorycznego i infrastrukturalnego, które wspiera ich rozwój i realizację celów statutowych. Komitety wyborcze nie są organizacją pozarządową, stąd żadne formy wsparcia wobec tych podmiotów i inicjatyw na terenie Szczecińskiego Centrum Wspierania Organizacji Pozarządowych Sektor3 nie są realizowane.

Udostępnianie sal odbywa się tylko po wypełnieniu odpowiednich dokumentów (wniosek o udstępnienie składników majątku), które są dostępne pod linkiem.

Koordynatorzy SCWOP Sektor 3
Jakub Sztombka
Jan Karpierz

sektor3_strona

Nadchodzące Wydarzenia

Gru
śr
17:00 TechKlub Szczecin | E-mail vs. F... @ Promedia
TechKlub Szczecin | E-mail vs. F... @ Promedia
Gru 19@17:00 – 19:00
Grudzień to miesiąc świąteczny. Wszyscy myślą o karpiu i kolędach a my chcemy raz na zawsze rozstrzygnąć spór, co jest lepsze, E-maile czy Facebook? Co pozwala budować lepsze relacje? Co lepiej „sprzedaje”? Jakim kanałem zbliżamy się do naszej społeczności a jakim możemy ją do siebie zrazić. Dwójka prelegentów i dwa różne podejścia! Zarezerwujcie sobie czas 19 grudnia o 16:30 i darmowy bilet na: Więcej na: www.sektor3-0.pl/techklub/szczecin/ BEZPŁATNA REJESTRACJA: https://crm.sektor3-0.pl/techklub/szczecin Sieć TechKlubów to inicjatywa programu Polsko-Amerykańskiej Fundacji Wolności pt. „Nowe Technologie Lokalnie”. Ich koordynatorem jest Fundacja Rozwoju Społeczeństwa Informacyjnego. W 16 miastach w Polsce na początku każdego miesiąca odbywają się cykliczne spotkania, które poruszają kwestie wykorzystania nowych technologii w trzecim sektorze. W spotkaniach biorą udział przedstawiciele organizacji pozarządowych, biznesu, nauki i administracji.

Jesteśmy członkiem

BIP